samen werken - de basis

SAMENWERKEN:

Samen spelen, ravotten of trainen. Hoe leuk is dat!? Super leuk natuurlijk!

Maar soms moet er wel even bijgestuurd worden. Hoe stuur je je hond bij op een positieve hond-vriendelijke manier?

De basis voor deze leermethode is samenwerking. 

Onze visie is gericht op samenwerken met je hond. Wij geloven dat de opvoeding en training van en met dieren valt en staat met samenwerking.

Daar is een goede stabiele band tussen eigenaar en hond voor nodig.

Wij begeleiden jullie in het zoeken naar de juiste formule tussen jouw en je hond.   Je leert opvoeden en trainen vanuit begrip en samenwerking tussen jouw en je hond. zodoende kunnen jullie samen genieten van de oefeningen tijdens uw lessen bij King Coaching. 

 

OPENHEID 

Een grap en grol tijdens de les is ons ook niet onbekend en zijn open en eerlijk naar elkaar.

Dit geld ook voor eigenaar/ instructeurs / coaches en meekijkende partijen.

De samenwerking tussen alle partijen zijn voor King coaching belangrijk om onze sfeer tijdens de trainingen optimaal te maken.

 

FOUT! OW JEE ! EN NU?

Welkom in de wereld van jullie LEERMOMENTEN

Graag willen wij samen met je kijken naar je leermomenten. Deze leermomenten zijn heel belangrijk om die in een veilige omgeving te kunnen ervaren. Wij noemen de fouten die we maken leermomenten. Dat geeft niets als je fouten maakt. Zonder fouten kun je ook niet leren.

Dat geldt voor zowel je hond als  jij.

King Coaching zorgt ervoor dat u terecht komt in een veilig leerklimaat zodat er altijd ruimte is voor vragen tijdens en na de les en om problematieken samen door te nemen. Door deze leermomenten te delen kunnen wij jullie verder begeleiden in jullie opvoeding en training. Als je les hebt in een groep kan je groep ook leren van jouw leermomenten. Er zal zeer veel herkenbaarheid zijn in de leermomenten die je deelt in de groep en zul je ook weer kunnen leren van andere mensen die hun leermomenten met jouw willen delen.