Welkom bij dagbesteding Gewoon Andersz

Snuffelmatten

Snuffelspel voor honden. Handgemaakt door onze deelnemers van de dagbesteding. 

Hondenspeeltjes

Honden speeltjes van Fleece gemaakt en geknoopt door onze deelnemers van de dagbesteding.

Armbandjes

Armbandjes van zachte stretch stof of verstelbaar paracord met pootjes beads 


Rouwkaarten hond

handgemaakte rouwkaarten gemaakt door onze deelnemers dagbesteding afdeling kaartenmakerij

honden kapstok

Hondenkapstokken met de naam van je erop

hondenlijnen

Op maat gemaakte honden lijnen in diverse kleuren. Materiaal : biothaan


Welkom bij dagbesteding Gewoon Andersz. Wij bieden dagbesteding aan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor de leeftijd tussen de 18 en 65 jaar. Onze dagbesteding / winkel is gelegeninhetcentrum van Den Helder, aan de spoorstraat 43. 
We bieden onze deelnemers verschillende creatieve en honden activiteiten aan die passend zijn bij hun mogelijkheden en interesses. Daarnaast hebben we ook een echte stenen winkel waar weonzecreatiesen producten verkopen. Wij stimuleren onze deelnemers tot actief ‘werk’ en participatie binnen de groep en onze kopende klanten. Daarnaast werken wij ook met honden waarin wij zoeken naardebalansvoor onze deelnemers tussen spel activiteiten en/of training of passievere activiteiten zoals knuffelen. De sfeer in huiselijk en informeel. Maar vergis je niet hoor, we houden natuurlijkwelvan eenvleugje, niet lullen maar poetsen mentaliteit. 
wij vinden het belangrijk dat de deelnemers ook regie ervaren over wat zij doen en bieden dan ook de mogelijkheid om mee te mogen denken in het maken van de productie of winkel/ falicitairwerk.Wijwerken als team samen voor het welzijn van mens en dier. 

Wij hopen dat jullie een klein beetje een idee hebben gekregen wat een doen. Bij meer interesse in ons kun je altijd langskomen in de spoorstraat 43, onze koffie staat altijd klaar.

Zien we jullie snel?
Kun je niet langskomen? We hebben ook social media. We zijn te vinden op Facebook en insta. 

Of neem eens contact op via de mail: king.coaching@hotmail.com (let op het antwoord op je mail kan langer duren dan je misschien gewend bent)